No auto fill

Problems with KyPass on iPhone should be reported in here
Post Reply
crequill
Posts: 5
Joined: Fri May 17, 2019 10:38 am

No auto fill

Post by crequill »

Hi
I dont understand but auto fill doesn’t work.
I have enable Kypass in Settings / Passwords and accounts / auto fill and enable cache in kypass/settings/security/auto completion but no completion is working: after authentication fields are empty.
Last edited by crequill on Thu May 23, 2019 1:42 pm, edited 1 time in total.

Mr-Fly
Posts: 145
Joined: Tue Sep 25, 2018 7:17 pm

Re: No auto fill

Post by Mr-Fly »

Happens on rare occasions for me, but only on some sites. Usually I click into another line and then again back int9 the username and that usually works for me.

crequill
Posts: 5
Joined: Fri May 17, 2019 10:38 am

Re: No auto fill

Post by crequill »

For me, it’s always unusable. I try to uninstall Kypass and install it again but autofill doesn’t work.

crequill
Posts: 5
Joined: Fri May 17, 2019 10:38 am

Re: No auto fill

Post by crequill »

Seems the same as https://www.kyuran.be/forum/viewtopic.php?f=3&t=295.

Mr-Fly
Posts: 145
Joined: Tue Sep 25, 2018 7:17 pm

Re: No auto fill

Post by Mr-Fly »

So you are using Argon?
It seems to be a problem with memory for autofill modules.



Kypass Beta Tester and Moderator

crequill
Posts: 5
Joined: Fri May 17, 2019 10:38 am

Re: No auto fill

Post by crequill »

IOS 13.2 fixes an issue that may prevent passwords from autofilling in 3rd party apps. So I was hopping a correction for this bug but it’s always the same problem: with Argon (1MB or 4MB), or AES on IOS 13.2: autofill is always unsuable on Kypass.

Mr-Fly
Posts: 145
Joined: Tue Sep 25, 2018 7:17 pm

Re: No auto fill

Post by Mr-Fly »

I believe Apple did not change the memory size a autofill plugin can use.
That’s the problem of the crash



Kypass Beta Tester and Moderator

Post Reply