KyxPass does not fill in access data

Problems with KyPass on iPhone should be reported in here
Post Reply
User avatar
AndyK
Posts: 19
Joined: Fri Sep 28, 2018 2:03 pm
Location: Germany

KyxPass does not fill in access data

Post by AndyK »

Hi,

I have two data base. A standard database and a test database.

I my main database, Kypass does not fill in access data. (~1000 entries)
In the new test database (only 3 entries) the fill in process work perfect.

Here my videos
https://streamable.com/soerr (my main database - don't work)
https://streamable.com/p04jv (test database - work)

What could be the reason?
How can I solve the problem?

Thanks
Andy
Kypass • German translation

Mr-Fly
Posts: 145
Joined: Tue Sep 25, 2018 7:17 pm

Re: KyxPass does not fill in access data

Post by Mr-Fly »

I will try and test the same tomorrow.
Maybe it has something to do with memory clearing or whatever which takes longer with a larger database.
I discussed this already a couple of time that I have also pages where it work right away and some behave the same.
Sometimes it worked when I press finish on the keyboard and click again in Theisen field.



Kypass Beta Tester and Moderator

Mr-Fly
Posts: 145
Joined: Tue Sep 25, 2018 7:17 pm

Re: KyxPass does not fill in access data

Post by Mr-Fly »

Tried it with my main database and a test database. Both behave the same on he keepass Test page. Don’t know how
Mich passwords I have but it might also be around 700 and the keepass file is about 100 kB using no special icons (imported ones) and no big attachments.

How large is your database (kbytes)?



Kypass Beta Tester and Moderator

User avatar
AndyK
Posts: 19
Joined: Fri Sep 28, 2018 2:03 pm
Location: Germany

Re: KyxPass does not fill in access data

Post by AndyK »

Hi,

my database is ~1,9MB large and contains 997 costume icons and some attachments.
Kypass • German translation

Mr-Fly
Posts: 145
Joined: Tue Sep 25, 2018 7:17 pm

Re: KyxPass does not fill in access data

Post by Mr-Fly »

Ok. That's a totally different story [emoji6]

Mr-Fly
Posts: 145
Joined: Tue Sep 25, 2018 7:17 pm

Re: KyxPass does not fill in access data

Post by Mr-Fly »

Maybe it can be the same problem as with argon2 that the auto fill extension gets out of memory?



Kypass Beta Tester and Moderator

User avatar
AndyK
Posts: 19
Joined: Fri Sep 28, 2018 2:03 pm
Location: Germany

Re: KyxPass does not fill in access data

Post by AndyK »

I have no idea. I‘m not a technician, I’m a user and translator :D
Kypass • German translation

Mr-Fly
Posts: 145
Joined: Tue Sep 25, 2018 7:17 pm

Re: KyxPass does not fill in access data

Post by Mr-Fly »

Maybe you can try to slim your main database as a test database by removing some icons, attachments ....
As a second database, not your main one.



Kypass Beta Tester and Moderator

User avatar
AndyK
Posts: 19
Joined: Fri Sep 28, 2018 2:03 pm
Location: Germany

Re: KyxPass does not fill in access data

Post by AndyK »

Hi,

I have now removed my last import from Firefox (~700 entries)
and now KyPass fill in my access data.

But, I don't think that the size of the database or the number of entries should not determine if the automatic filling works :roll:
Kypass • German translation

Post Reply