Page 1 of 1

No auto fill

Posted: Fri May 17, 2019 11:00 am
by crequill
Hi
I dont understand but auto fill doesn’t work.
I have enable Kypass in Settings / Passwords and accounts / auto fill and enable cache in kypass/settings/security/auto completion but no completion is working: after authentication fields are empty.

Re: No auto fill

Posted: Fri May 17, 2019 5:33 pm
by Mr-Fly
Happens on rare occasions for me, but only on some sites. Usually I click into another line and then again back int9 the username and that usually works for me.

Re: No auto fill

Posted: Sun May 19, 2019 6:26 am
by crequill
For me, it’s always unusable. I try to uninstall Kypass and install it again but autofill doesn’t work.

Re: No auto fill

Posted: Thu May 23, 2019 2:00 pm
by crequill
Seems the same as https://www.kyuran.be/forum/viewtopic.php?f=3&t=295.

Re: No auto fill

Posted: Thu May 23, 2019 3:14 pm
by Mr-Fly
So you are using Argon?
It seems to be a problem with memory for autofill modules.



Kypass Beta Tester and Moderator

Re: No auto fill

Posted: Wed Oct 30, 2019 10:09 am
by crequill
IOS 13.2 fixes an issue that may prevent passwords from autofilling in 3rd party apps. So I was hopping a correction for this bug but it’s always the same problem: with Argon (1MB or 4MB), or AES on IOS 13.2: autofill is always unsuable on Kypass.

Re: No auto fill

Posted: Wed Oct 30, 2019 11:54 am
by Mr-Fly
I believe Apple did not change the memory size a autofill plugin can use.
That’s the problem of the crash



Kypass Beta Tester and Moderator